Kapolsek Mondokan, AKP. Kabar Bandiyono bertindak selaku inspektur upacara di SMKN 1 Mondokan

Kepala Kepolisian Sektor Mondokan, AKP. Kabar Bandiyono bertindak sebagai Pembina upacara bendere di SMKN 1 Mondokan pada Senin, 6 Februari 2017. Dalam amanatnya, AKP Kabar menyampaikan bahaya narkoba bagi kehidupan. AKP Kabar mengajak siswa menjauhi segala jenis penyalahgunaan narkoba maupun minuman keras.

The Chief of Sector Police of Mondokan, AKP. Kabar Bandiyono was delegated as the inspector of flag ceremony at SMK 1 Mondokan on Monday, February 6, 2017. In his speech, AKP Kabar conveyed the dangers of drugs for life. AKP KAbar asked the students to stay away from any kind of the abuse of drugs or liquor.

AKP Kabar juga mengingatkan siswa untuk menjadi pelopor keselamatan berlalu lintas dengan cara selalu mematuhi peraturan lalu lintas dimanapun mereka berada. Selain itu, AKP Kabar juga menyampaikan bahaya kegiatan radikalisme yang bisa mengganggu kehidupan berbangsa dan bernegara.

AKP Kabar also reminded the students to be the pioneer in traffic safety by always obeying traffic wherever they are. Moreover, AKP Kabar also conveyed the dangers of radicalism activities that could disrupt the national life.

Kepala SMKN 1 Mondokan, Sutikno, S.Pd., M.Pd. menyampaikan rasa terima kasih kepada Kapolsek Mondokan yang telah berkenan menjadi Pembina upacara bagi siswa SMKN 1 Mondokan. Dengan hadirnya Kapolsek Mondokan tersebut diharapkan akan menambah pengetahuan hukum bagi siswa SMKN 1 Mondokan. Sutikno, S.Pd., M.Pd., mengatakan,” Terima kasih Pak Kapolsek yang telah menjadi Pembina Upacara di SMKN 1 Mondokan.”

The principle of SMK 1 Mondokan, Sutikno, S.Pd., M.Pd. expressed gratitude to the Mondokan police chief who was willing become the inspector of flag ceremony for students of SMK 1 Mondokan. With the presence of Mondokan police chief was expected to add to the legal knowledge for students SMK 1 Mondokan. Sutikno, S.Pd., M.Pd., saying, “Thank you for police chief who has become the inpector of flag ceremony in SMK 1 Mondokan.”

Sutikno, S.Pd., M.Pd. mengatakan bahwa selama ini telah terjalin kerjasama yang baik dengan Polsek Mondokan. Kedepan, SMKN 1 Mondokan juga akan meminta beberapa pimpinan instansi lain untuk menjadi Pembina upacara di SMKN 1 Mondokan agar pengetahuan dan kedisiplinan siswa SMKN 1 Mondokan semakin luas. (ali)

Sutikno, S.Pd., M.Pd. said that there are the good cooperation between SMKN 1 Mondokan with the sector police of Mondokan. In the future, SMK 1 Mondokan will invite some other chief of institutions to be the inspector of flag ceremony at SMK 1 Mondokan in order that the students’ knowledge and discipline increasingly widespread.